top of page

lör 15 okt.

|

Bubbön

Capoeira workshop och Mat från grunden

En spännande resa där vi går igenom Capoeiras historia och hemligheten bakom förfaders matvanor för att bibehålla styrkan och hälsan samt en reflektion om den moderna kosten.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Capoeira workshop och Mat från grunden
Capoeira workshop och Mat från grunden

Tid och plats

15 okt. 2022 12:30 – 14:00

Bubbön, Vasavägen 74, 181 41 Lidingö, Sverige

Om evenemanget

Capoeira workshop:

60 minuter Capoeira träning för dig som inte har några förkunskaper. Du kommer att få en helhetsbild av Capoeira och prova på grundläggande övningar med Mästaren Frederico.

Mästaren Frederico kommer ursprungligen från Brasilien och har undervisat i Capoeira i över 25 år över hela världen. I mer än 15 år har han arbetat som Capoeira-tränare både i Stockholm och på Lidingö och samtidigt har sin Capoeira-grupp representerade i Brasilien, Portugal och Iran. Han arbetar även som PT och hälsocoach.

Och vad är Capoeira?

Capoeira är en afrikansk/brasiliansk konstform som är flera hundra år gammal. Capoeira är inte en dans eller en kampsport, det är en blandning av båda och lite till. En dialog genom rörelse som kan utveckla en oändlighet av nyanser och betydelser. Något som gör Capoeira unik är att den kombinerar självförsvar, akrobatik, rytm och musik på ett väldigt naturligt och effektivt sätt.

Inspirationsföreläsning inom grundkost:

En 30 minuter genomgång /presentation där vi kommer att koppla den afro-brasiliansk konstform med grundkosten, från en historisk perspektiv till nutid.

Samtidigt får du inspiration och tips på hälsosammare kostvanor som är enkla, prisvärda och som håller i längden. Deltagare kommer även att få en spännande smakupplevelse med en brasiliansk touch.

Pris: 300 kr

Dela detta evenemang

bottom of page