top of page
Dandelion Parachute Seed

INSPIRALIV

Vår berättelse


Vi är kostrådgivare och livsstilsinspiratörer som har en och samma passion - holistisk hälsa och dess kraft till välbefinnande.


Vårt arbete bygger på ett helhetsperspektiv. Vi definierar god hälsa som en bra balans mellan medveten kost, näring, lämplig fysisk aktivitet, bra återhämtning, meningsfulla uppgifter, harmoniska relationer, en ständigt personlig utveckling och en gynnande omgivning.


Vår mission är att motivera och inspirera  till en hållbar, sund och balanserad livsstil. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att bredda sina kunskaper och medvetenhet om hälsorelaterade frågor samt att hitta deras inre motivation och styrka för att uppnå sina mål.

Bakery Owner
3K0A1507.jpg

IARA

Passionerad, positiv och förälskad i holistisk hälsa och välbefinnande som tror på ett liv med ständiga utmaningar, lärdomar och oändliga möjligheter till personlig utveckling. 


Jag arbetar som kost- och livsstilsrådgivare med fokus på antiinflammatorisk kost, fysisk aktivitet, naturliga hjälpmedel och personlig utveckling. Jag är matlagnings inspiratör och receptkreatör som lagar mat från grunden ur ett hållbart perspektiv. Jag är hälsoinfluecer på sociala medier. Där motiverar jag andra att kombinera matens naturliga smaker, näring och skönhet för att öppna vägar till läckra matvanor som leder till ett friskare liv. Jag delar även tips inom träning och naturlig livsstil.

Jag är barnpedagog i grunden och arbetar som kostpedagog och hälsoinformatör på förskolan. Jag integrerar mat i undervisning som ett verktyg för lärande och främjande hälsa. Jag har stor tillit och hopp att det är barnen som ska skapa en frisk framtid. 


Jag brinner för att inspirera andra och tillsammans bygga broar som möjliggör resan till en hälsosammare och långsiktig livsstil. Mitt arbete bygger på det faktum att varje resa är unik och behöver olika genvägar. 

LORENA

Att arbeta som kostrådgivare med fokus på medveten kost ger mig en fantastisk möjlighet att kombinera de saker jag gillar och är mest intresserad av; hälsa, mat och  människor. Jag gillar att inspirera och motivera andra till bättre hälsa, en djupare förståelse för deras kroppar och strävan efter en bättre livskvalitet.

Jag har en holistisk och pragmatisk vision där allt har sin plats och den betydelse det förtjänar. Det är viktigt att gå djupare in i oss själva, hitta de verkliga orsakerna till våra svårigheter och använda rätt verktyg för att lösa dem. 

Hälsan, välbefinnandet och harmonin som vi strävar efter beror på oss själva och det är aldrig för sent att förändras. Vi har både friheten och ansvaret att göra det bästa vi kan med våra liv.

3K0A1705.JPG.jpg
bottom of page